Personvernregler

Personvernregler for Site.com

På Site.com, tilgjengelig fra https://site.com/, er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette dokumentet med personvernregler inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av Site.com og hvordan vi bruker den.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om personvernreglene våre, ikke nøl med å kontakte oss.

Loggfiler

Site.com følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og en del av hostingtjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn demografisk informasjon. Personvernreglene våre ble opprettet ved hjelp av Generatoren for personvernregler.

Informasjonskapsler og Web Beacons

Som alle andre nettsteder, bruker Site.com «informasjonskapsler». Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, vennligst les artikkelen om informasjonskapsler fra Generatoren for personvernregler.

Google DoubleClick DART-informasjonskapsel

Google er en av en tredjepartsleverandør på nettstedet vårt. Den bruker også informasjonskapsler, kjent som DART-informasjonskapsler, for å vise annonser til våre besøkende basert på deres besøk på www.website.com og andre nettsteder på internett. Besøkende kan imidlertid velge å avslå bruken av DART-informasjonskapsler ved å besøke Googles retningslinjer for personvern for annonse- og innholdsnettverk på følgende URL – https:/ /policies.google.com/technologies/ads

Våre annonseringspartnere

Noen av annonsørene på nettstedet vårt kan bruke informasjonskapsler og web-beacons. Våre annonsepartnere er oppført nedenfor. Hver av våre annonseringspartnere har sine egne retningslinjer for personvern for sine retningslinjer for brukerdata. For enklere tilgang har vi hyperlenket til personvernreglene deres nedenfor.

Personvernregler

Du kan se denne listen for å finne personvernreglene for hver av annonsepartnerne til Site.com.

Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på Site.com, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres annonsekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Site.com ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Personvernregler for tredjepart

Site.coms personvernregler gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom dine individuelle nettleseralternativer. For å få mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan den finnes på nettlesernes respektive nettsteder. Hva er informasjonskapsler?

Barneinformasjon

En annen del av prioriteringen vår er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede deres nettaktivitet.

Site.com samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg sterkt til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt best mulig innsats for å umiddelbart fjerne slik informasjon fra våre poster.

Bare personvernregler på nett

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre nettaktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de delte og/eller samler inn på Site.com. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene og betingelsene.

Share to friends
TheSkeletalSystem