Artikel
Metatarsal kaping lima
026
Apa iku Metatarsal Kalima Metatarsal kaping lima utawa
TheSkeletalSystem
Artikel
Metatarsal pisanan
030
Apa Metatarsal Pisanan Metatarsal pisanan utawa pisanan
TheSkeletalSystem
Artikel
Tulang Scaphoid
029
Definisi: Apa Tulang Scaphoid Skafoid (Latin: os scaphoideum)
TheSkeletalSystem
Artikel
Metatarsal kaping papat
031
Apa Metatarsal Papat Metatarsal papat yaiku balung
TheSkeletalSystem
Artikel
Phalanx Tengah
027
Apa iku Phalanx Tengah Falanx tengah (jamak: phalanges)
TheSkeletalSystem
Artikel
Tulang Triquetrum
025
Apa Tulang Triquetrum Triquetrum utawa balung triquetral
TheSkeletalSystem
Artikel
Stapes
025
Apa Stapes Stapes, uga diarani balung sanggur, iku
TheSkeletalSystem
Artikel
Metacarpal kaping papat
022
Apa Tulang Metacarpal Papat Iku metacarpal sing digandhengake
TheSkeletalSystem
Artikel
Thoracic Vertebrae (Thoracic Spine)
023
Apa Itu Thoracic Spine Balung dada minangka bagéan
TheSkeletalSystem
Artikel
Tulang Navicular
021
Apa Tulang Navicular Navicular iku salah siji saka
TheSkeletalSystem